LavieSage

Ontstaan

Sinds het ontstaan van LavieSage staat de ontwikkeling van beautysupplementen niet stil. Als nieuwkomer en trendsetter moet je innovatief te werk gaan en goed luisteren naar praktische marktontwikkelingen. Vanuit die manier van werken mag LavieSage zich met trots marktleider noemen binnen de professionele beautybranche op het gebied van beautysupplementen. LavieSage producten zijn ontwikkeld volgens de laatste nieuwe wetenschappelijke inzichten en voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen.

Streven

LavieSage streeft ernaar om mensen te helpen een goede gezondheid van lichaam en huid te onderhouden. De huidige mens heeft andere wensen en stelt steeds hogere eisen aan de gezondheid van lichaam en huid dan ooit tevoren. De huid weerspiegelt de innerlijke gezondheid en andersom. Zo van binnen zo van buiten luidt een oude wijze spreuk! De liefde voor de huid moet natuurlijk van 2 kanten komen nietwaar?

Concept

Een volstrekt uniek concept in een speciale markt. We hebben een complete lijn beautysupplementen ontwikkeld om de huid van binnenuit te onderhouden. Een resultaatgerichte, efficiënte en directe aanpak is mogelijk door het gebruik van hoogwaardige voedingsstoffen met als doel huidverzorging van binnenuit. LavieSage selecteert indien mogelijk en beschikbaar, uitsluitend natuurlijke ingrediënten en huidspecifieke voedingsstoffen met voldoende dosering zodat de huid optimaal profiteert van het gebruik. Dat maakt LavieSage een speciale partner voor iedere professional die aan de huid werkt en voor iedereen die een goede gezondheid van lichaam en huid wil onderhouden

Verzorging van buiten door cosmetica

LavieSage nutricosmetics kunt u combineren met uw favoriete cosmetica producten. U bepaald immers zelf welk cosmetica merk het beste past bij u en uw huidconditie.

Huid

Uw huid is levend weefsel. Ze wordt continu vernieuwd om onderhoud te plegen. Voor dit proces zijn veel verschillende voedingsstoffen nodig die via de voeding ingenomen dienen te worden. Daarom adviseren wij een extra aanvulling met LavieSage beautysupplementen voor uw dagelijkse inname vitamine en mineralen

Voeden van de huid van binnen uit.

Nutricosmetics

Nutricosmetics ook wel beautysupplementen genoemd, is de verzamelnaam voor voedingsstoffen die een positieve werking hebben op de huid.  Nutricosmetics zorgen voor een mooie gezonde huid van binnenuit. Het zijn geconcentreerde beautysupplementen die de huid verbeteren, verzorgen en verjongen. Daarnaast zijn ze zeer geschikt om huidproblemen op te lossen. Ze bieden een optimaal resultaat doordat ze specifiek toegepast zijn op de huid. Veilig in gebruik doordat ze natuurlijk zijn en synergetisch werken met de huid.

We willen er allemaal goed uitzien en iedereen heeft graag een stralende, gezonde en jeugdige huid. Helaas is huidveroudering onvermijdelijk. Veelvuldige blootstelling van de huid aan UV-licht, stress, luchtvervuiling, roken, overmatige alcoholconsumptie en verkeerde voeding versnellen het verouderingsproces. Uit onderzoek is gebleken dat de inname van nutricosmetics helpt om de huid van binnenuit te voeden, te beschermen en het verouderingsproces van de huid te vertragen. Dit houd in dat we met de juiste combinatie van producten en supplementen huidproblemen als acne en roodheid kunnen behandelen maar ook echt de huid zichtbaar kunnen verjongen.