grandel productenDr. Grandel

In de salon wordt gewerkt met de hoogwaardige huidverzorgingsproducten van Dr.Grandel. Dr. Grandel haalt bij voorkeur zijn grond- en werkstoffen uit de natuur. De cosmetica wordt volgens vrijwel even strenge voorschriften geproduceerd als medicijnen. Door nauwgezette toepassing van hygiëne- en controlevoorschriften kan het gebruik van conserveringsmiddelen tot een minimum worden beperkt. Dit is een van de redenen waardoor de producten uitblinken in verdraagzaamheid en werkzaamheid. Ze zijn daardoor uitstekend geschikt voor mensen met allergische of overgevoelige reacties.

Door de combinatie van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en de hight tech procedes heeft Dr. Grandel buitengewone effectieve producten. Hiermee kan elk huidtype en/ of huidprobleem behandeld worden

De producten worden niet door middel van dierproeven, maar op vrijwillige testpersonen onder consequente samenwerking met toonaangevende dermatologen huidklinisch getest.


Prachtige lijn van Dr. Grandel “Elements of Nature”

Natuurcosmetica voor de hoogste eisen.

In ELEMENTS OF NATURE verenigen overtuigende cosmetische resultaten en een gegarandeerd gevoel van welbehagen zich tot een uiterst moderne natuurlijke cosmetica die overtuigt met soepele en heerlijk geurende texturen.