Veel mensen kennen het probleem wel; rode vaatjes op de wangen of rond de neus, kleine witte bultjes onder de ogen, Fibromen ofwel steelwratjes, dit zijn allemaal goedaardige huidaandoeningen, die door veel mensen als erg storend worden ervaren. In mijn salon kunnen verschillende aandoeningen behandeld worden:

  

•    Fibromen: Fibromen, ofwel steelwratjes genoemd, komen vaak voor in het gelaat, op de hals en onder de oksels. Bij coagulatie wordt het steeltje doorgebrand zodat het steelwratje los komt van de huid. Na de behandeling kan een klein korstje ontstaan dat er na enkele dagen vanzelf afvalt.

   

•    Milia: Een andere naam is gerstekorrel en komt vaak voor onder de ogen. Het zijn kleine cysten (holte) in de huid. Met een dun heet naaldje wordt de milia aangeprikt waardoor de inhoud week wordt. Het wordt dan door het lichaam zelf afgevoerd.

  

 •    Bloedblaasjes: Een andere naam is angioma seniles, ze komen overal op het lichaam voor maar meestal vooral op decolleté en de buik, ook deze bloedblaasje worden met een dun naaldje aangeprikt met een kleine hoeveelheid stroom. En zullen vanzelf verdwijnen.

 

Starttarief  € 35,00 per 15 minuten (minimale behandeltijd) 
daarna 5 min. € 15,00

Milia (gerstekorrel)
Tijdens de behandeling wordt er door middel van de applicator de milia aangestipt.

Fibromen behandeling  (steelwratjes)
Tijdens de behandeling worden door middel van de applicator de fibromen gescheiden van de huid.

Bloedblaasjes behandeling
Tijdens de behandeling worden door middel van de applicator bloedblaasjes aangestipt.