Behandeling speciaal voor de man (45 min.)                                    € 45,50

Reinigende verzorgende behandeling:

- Oppervlaktereiniging
- Diepte reiniging met de Gentle fruitpeeling
- Verwijderen onzuiverheden, eventueel haren verwijderen 
  neus en oren.
- Eventueel wenkbrauwen bijwerken
- Masker (calm moist concentrate)
- Afsluitende dag-nachtverzorging

Gelukkig is inmiddels duidelijk , dat ook de mannenhuid een goede verzorging nodig heeft. Natuurlijk zijn er verschillen waar rekening mee gehouden moet worden.
De huid is van nature dikker en vetter en daardoor ontstaan sneller mee-eter.
Met name door het scheren is de huid gevoeliger en kunnen haren gemakkelijker ingroeien. De huid droogt sneller uit, wat rondom de ogen als eerste vaak  zichtbaar wordt.
De compacte productlijn “ SPLENDID” bevat uitsluitend verkoopproducten voor mannen die alles willen met niet teveel producten.
Door de innovatieve combinaties van natuurlijke, plantaardige grondstoffen zijn al deze producten bijzonder werkzaam, buitengewoon huidvriendelijk en laten zich goed combineren.

Cleansing Foam (alcoholvrije reiniging)
Het zachte schuim wordt met ronddraaiende bewegingen op een vochtige huid toegepast en met water afgespoeld, de reinigingsfoam werkt snel, bijzonder verdraagzaam, heerlijk verfrissend en verstevigend, alcoholvrij, pH neutraal.

Gentle Fruit Peeling (diepreinigende scrubgel)
Deze opvallende fijne, plantaardige peelende gel verwijderd de dode huidcellen op een zachte, maar uiterst effectieve manier. Door 1 tot 2 maal per week te scrubben zullen baardharen minder snel ingroeien.

Splendid Hydro Power for Men (24 uurs antie-aging verzorging)
Stimuleert de mannenhuid met vocht en energie. De Bio-peptiden en Vitamine A en E dringen direct in de huid en versterken en activeren daar het celsysteem in de strijd tegen het ouder worden, de 24 uurs crème is niet vet, trekt snel in en geeft direct een fris en energiek gevoel. (bevat ook een UV-filter)

Spledid vitality After Shave Balm for men (dynamisch vitaliserende after shave balsem die effectief irritaties door het scheren voorkomt)
Bio-Hyaluronzuur en multi-actieve plantenextracten verzachten de net geschoren huid, het stopt het branderige gevoel, prikkelingen en roodheid. Deze koele balsem heeft een prettige mannelijke geur.

Purifying jelly (Fris zuiverende,, vochtregulerende gel voor de gecombineerde, onzuivere en vette huid)
Deze transparant geelgroene dagverzorging verzacht irritaties, voorkomt onzuiverheden en normaliseert de vochtbalans en de vette delen van de huid. De krachtige kruidenextracten voorkomen mee-eters en puistjes, grove poriën worden kleiner. Parfumvrij, alcoholvrij en vetvrij.

Calm-moist Concentrate mask (straktrekkend 5 minuten masker)
Dit letterlijk super-vochtconcentraat werkt vochtbehoudend, verkoelend, en kalmerend. Haalt direct de spanning uit de huid en brengt het weer in balans. Gebruik het masker normaal 1 x per week om de vochtarme, droge huid te verbeteren en schilvervorming tegen te gaan. Tijdens de (zon) vakantie mag het iedere avond worden gebruikt, Haalt de roodheid weg en heeft direct een verkoelend effect. Zorgt voor een mooie egale bruining.